Maren Marie Pilegård Andersen

Udviklingskonsulent
Koordinering, strategisk udvikling og planlægning er Marens spidskompetencer ind i VIFINs projektarbejder.

I kraft af sit overblik og gode procesforståelse varetager hun disse opgaver med sikker hånd. Samtidig vil man i den fælles opgaveløsning med Maren opleve hendes evne til at indgå i anerkendende samarbejder, være lyttende og indgå i konstruktive dialoger – også når hun anvender sin evne til at se tingene fra flere perspektiver og dermed muligheden for at fungere som det positivt kritiske øje.

Såvel kompetencerne til at indgå i det mere overordnede projektarbejde som evnen til at indgå i den frugtbare dialog har Maren med sig fra tidligere arbejde, uddannelse og kurser. Som frivillig ved Red Barnet Ungdom har Maren fungeret som både projektleder og -koordinator på internationale projekter, og uddannelsen som cand. mag. i religionsvidenskab har på forskellig vis haft fokus på den tværkulturelle kommunikation og sprogets betydning i forbindelse med kultur og religion.

Selvom Maren primært fungerer som den, der får det hele til at hænge sammen i projekter og projektansøgninger, er hun også glad for at udvikle idéer. Den mere skabende kreative tilgang til tingene kommer også til udtryk, når hun derhjemme eksperimenterer med ingredienser i køkkenet. Særligt holder hun af rødbeder, som hun har fundet 17 forskellige måder at lade indgå i sin madlavning. Og skarpheden, som anvendes ind i projekter, dyrkes ligeledes i forbindelse med bueskydning, som er Marens nyeste fritidsinteresse.

Kontaktoplysninger 
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon  +45 7681 3880