Helene Mørk

Udviklingskonsulent
Helene er vant til at have mange bolde i luften og har styr på sagerne.

Helenes primære arbejdsopgaver hos VIFIN består af design og gennemførelse af evalueringer og undersøgelser, hvor hun er stærk i at anvende både kvalitative og kvantitative metoder. Qua sin evne til at skabe struktur og overblik bliver Helene også ofte draget ind i koordinering af projekter.

Helene har desuden indtaget positionen som VIFINs medarbejderrepræsentant og kommunikationsmedarbejder. Denne position har givet hende nogle meget varierede arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter opdatering af VIFINs hjemmeside, redigering af tekster, rekruttering og vejledning af praktikanter og udarbejdelse af personalehåndbog. Helene har arbejdet i VIFIN siden 2004, men har en fortid som redaktionel medarbejder på et forlag, hvor hun blandt andet arbejdede med fundraising, redigering og korrekturlæsning.

Helene er oprindeligt uddannet cand. mag. i religionsvidenskab og historie ved Aarhus Universitet og har sidenhen opgraderet sine kompetencer ved at tage efteruddannelser inden for projektstyring, samfundsvidenskabelige metoder og kommunikation og journalistik. Helene har for nylig skiftet lejligheden på 3. sal i Aarhus C ud med hus og have i forstaden. Her nyder hun livet med sin familie, bestående af mand og to sønner på hhv. 8 og 4 år. Når tiden er til det, sætter Helene blandt andet pris på at læse en god bog og gå til koncerter. Hvis ferien går til udlandet, foretrækker Helene til enhver tid storbyferie frem for strandferie, og hun elsker at udforske nye storbyer i Europa.
       
  

Kontaktoplysninger 

Email   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
T
elefon  +45 4092 7802

Helene på LinkedIn