Niels-Ole Ankerstjerne

IT-udvikler 
Niels-Ole Ankerstjerne, også kaldt Noa, er VIFINs webmaster og ekspert i planlægning, udvikling og implementering af IT-baserede løsninger.

Noa er manden bag e-læringsuniverset ”Dansk.nu” og har taget produktet til sig, som var det hans eget barn. Siden projektet blev afsluttet i 2007, har Noa kørt drift, salg, support, opdatering og udvikling på Dansk.nu, og han tager gerne ud og holder demodage for alle interesserede. Noa er en omsorgsfuld kollega og eminent webdesigner. Han er altid på pletten, når der skal laves grundopsætning og skabeloner til hjemmesider og håndterer både udvikling af projekthjemmesider og VIFINs egen hjemmeside.

Noa er uddannet cand. mag. i samfundsfag og historie og arbejdede umiddelbart efter studiet som fuldmægtig sagsbehandler på Aarhus Universitet. Efterfølgende bestemte han sig for et karriereskift og tog en masse efteruddannelse i programmering, programmeringssprog og databaser. Disse kompetencer og Noas autodidaktiske evner har medført, at Noa siden 2004 har været en uundværlig brik hos VIFIN. Noa er en meget alsidig mand. Først og fremmest er han en kærlig far til to, men han elsker også at køre på motorcykel. Sidst men ikke mindst er Noa en ihærdig konspirationsteoretiker og er til en hver tid leveringsdygtig i en god historie inden for kategorien ”utroligt men (måske) løgn”.


Kontaktoplysninger
E-mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:  +45 2338 3448

Noa på LinkedIn