Louisa Trabolt West Steenholdt

Sekretariatsleder
Louisa er VIFINs talknuser, der med sikker hånd styrer vores projektregnskaber. Samtidig sørger hun for, at alt bliver journaliseret og dokumenteret, som det skal.

Louisa viger på ingen måde tilbage for det komplicerede, men holder af at få forståelse for indviklede sammenhænge. Hun sætter gerne sit præg på de ting, hun arbejder med, og finder som oftest nye og forbedrede veje og strukturer til at holde styr på det hele.

Glæden ved at arbejde med tal blev klar for Louisa, da hun arbejdede i publishing-afdelingen ved Disney i København. Efterfølgende har hun arbejdet med leasing af fly i en privat virksomhed, Herfra kommer hun med erfaringer med samarbejde med internationale partnere og kontraktansvar. Dette kommer nu VIFIN til glæde, når der skal holdes fokus på forbrug og krav i forbindelse med projekter.

Louisa er uddannet eksportingeniør og har derfor grundlag for at forstå mange forskellige lag i en virksomhed, hvilket også bliver VIFIN til glæde.

Som kasserer og matcher i Børns Voksenvenner Vejle har Louisa rig mulighed for at arbejde med både tal og børn. Ellers fylder familien, hvor hun blandt andet bruger fælles tid med både mand og børn i forbindelse med forskellige gør-det-selv-aktiviteter og hobbyprojekter.
 

Kontaktoplysninger:

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 7681 3880

Louisa på LinkedIn