Anne Charlotte Petersen

Udviklingskonsulent
Anne Charlotte er VIFINs ekspert i onlineundervisning og læring i virtuelle rum.

I sit tidligere virke har Anne Charlotte stået i spidsen for udviklingen af konceptet til den virtuelle skole Netdansk, hvor hun har haft stort fokus på, hvordan man kommunikerer og skaber liv online. Anne Charlotte er en stærk projektleder og styrer altid projekter med en sikker hånd. Hendes speciale er indholdsproduktion til e-læringsmateriale i dansk som andetsprog og at afholde workshopper og kurser om blandt andet brug af digitale medier i undervisningen og daginstitutioner. Desuden er Anne Charlotte VIFINs frontfigur på de sociale medier, og et af hendes kendetegn er, at hun engagerer sig i et væld af opgaver internt i VIFIN. Her er hun en af dem, der sætter tingene i gang og tager initiativ til nye tiltag.

Oprindeligt er Anne Charlotte uddannet cand. mag. i dansk og lingvistik ved Aarhus Universitet og har derudover en Master i Voksenuddannelse, hvor hun skrev speciale om mangfoldighedsledelse. Hun har tidligere arbejdet hos Lærdansk Aarhus og som indvandrerlærer på Integrationsskolen i Randers.

Ved siden af arbejdet hos VIFIN har Anne Charlotte sin egen praksis som certificeret psykoterapeut. Anne Charlotte er en meget spirituel kvinde, som gerne skal nå at meditere, inden hun tager hul på dagen, men fysiske aktiviteter har også en stor plads i hendes liv. Her bliver der blandt andet danset og steppet.      

 

Kontaktoplysninger
E-mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: +45 7681 3880

Anne Charlotte på LinkedIn