It-materialer

Alle materialer stilles gratis til rådighed, medmindre andet er angivet.

Abonnement til betalingsprodukterne kan opnås ved henvendelse til VIFIN:

Tlf: 7681 3880

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Komsim (2017) er et online værktøj til genoptræning af afatikere. I Komsim kan logopæder på få minutter, ud fra deres udredning, oprette individuelt tilpassede træningsforløb, som kan benyttes af borgeren uafhængigt af logopædens tilstedeværelse. Det letter arbejdsdagen for logopæden og øger livskvaliteten for afatikeren og dennes pårørende.

Læs mere: Komsim


 
StartDansk (2016) er et onlinemateriale til sprogcentrenes Danskuddannelse 1, modul 1 og 2. Det består dels af en kursistsektion, der giver kursisterne mulighed for at arbejde selvstændigt med sprogtilegnelsen, dels af en lærersektion med inspiration til supplerende klasseaktiviteter.

Læs mere: StartDanskKidSim (2015) er en online læringsportal i dansk som andetsprog for børn i aldersgruppen 8-13 år. Portalen er primært rettet mod børn og unge i modtageklasser og er tænkt som et redskab, der både kan bruges i undervisningen og som selvstændigt hjælpemiddel for eleverne. 

Læs mere: KidSim


Online Dansk (2013) er et gratis online sprogundervisningstilbud, der primært henvender sig til personer, som ønsker at lære dansk, inden de flytter til Danmark. Materialet kan også bruges af personer, som allerede er flyttet til Danmark, og som ønsker at styrke deres danskkundskaber. Online Dansk henvender sig både til personer, som aldrig har talt dansk før, og til personer med et vist kendskab til det danske sprog. 

Læs mere: Online Dansk

Dansksimulatoren (2012) er et online sprog- og kulturlæringsspil. Dansksimulatoren retter sig mod begynderundervisningen i dansk som andetsprog for voksne.

Læs mere: Dansksimulatoren

Basis.Dansk (2012) er et online sproglæringsværktøj rettet mod begynderundervisning i dansk for ikke-skolevante kursister.

Læs mere: Basis Dansk

Medics on the Move (2011) er et online sproglæringsmateriale for udenlandske læger.

Læs mere: Medics On the Move

EUD sprogscreening (2010) er et online sprogscreeningsværktøj rettet mod erhvervsuddannelserne.

Læs mere: EUD Sprogscreening

Bag facaden (2010) er et online videobaseret sprog- og kulturlæringsmateriale.

Læs mere: Bag facaden

MobiDic (2009) er ordbøger rettet mod sosu-, transport- og byggefagene. Ordbøgerne kan tilgås såvel online som fra almindelig mobiltelefon og findes med oversættelser til engelsk, tysk og polsk.

Læs mere: MobiDic

Vores Fællessprog (2008) er en online grammatik. Den danske grammatik gennemgås på dansk og 10 andre sprog.

Læs mere: Vores fællessprog

Dansk.nu (2007) er et online læringsunivers. Dansk.nu giver adgang til virtuelle læringsrum, en materialesamling og grammatik rettet mod dansk som andetsprog, et udtaleværksted, hvor der kan trænes såvel enkeltlyde som tryk og rytme på sætningsniveau, og et opgaveværksted, hvor underviserne kan lave forskellige typer af opgaver og spil til sine kursister.

Læs mere: Dansk.nu

AGE+ er en platform med undervisningsmoduler til offentligt ansatte, der ønsker at forbedre deres kompetencer ift. deltagelse i og ledelse af internationale projekter.

Læs mere: Administrations Go Europe (AGE+)

Medics on the Move (2011) er et online sproglæringsmateriale for udenlandske læger.

Læs mere: Medics On the Move

Workmobility (2010) er en webportal, der giver informationer af relevans for udenlandske arbejdstagere, som planlægger at tage til Norge, Litauen, Polen, Skotland eller Danmark.

Læs mere: Workmobility

MobiDic (2009) er ordbøger rettet mod sosu-, transport- og byggefagene.

Læs mere: MobiDic

Iværkstedet (2007) er en online portal for iværksættere med anden etnisk baggrund end dansk.

Læs mere: Iværkstedet

Vejen Frem (2006) fortæller 11 flygtninge og indvandreres livshistorier og om deres indgang til det danske arbejdsmarked og den danske kultur.

Læs mere: Vejen Frem

Digitalt – det er for børn (2015) er både en hjemmeside og et projekt i Vejle Kommune om børn og digitale medier. VIFIN er en del af partnerskabet i Digitalt - det er for børn.

Læs mere: Digitalt - det er for børn

KidSim (2015) er en online læringsportal i dansk som andetsprog for børn i aldersgruppen 8-13 år. Portalen er primært rettet mod børn og unge i modtageklasser og er tænkt som et redskab, der både kan bruges i undervisningen og som selvstændigt hjælpemiddel for eleverne.

Læs mere: KidSim

Actvise-håndbog (2012)er en online håndbog, hvor du kan læse og lære om forumteater, forumspil og digitale metoder.

Læs mere: Actvise-håndbog

Teen City (2010) – er et spil rettet mod unge. Formålet er at forebygge kriminalitet.

Læs mere: Teen City

Lullabies from the Cradle (2008) – er online-udgaven af en CD-ROM, der blev produceret i forbindelse med projektet Languages from the Cradle.

Læs mere: Lullabies

Mobisticks (2011) er et website med inspiration til brugen af 2D-koder. Sitet stiller desuden et værktøj til generering 2D-koder til rådighed.

Læs mere: Mobisticks

Kontakt

  • Banegårdspladsen 6, 1. sal, 7100 Vejle
  • +45 7681 3880
  • 579 80 06 36 13 35
  • 29 18 99 00

Vælg sprog

Søg i VIFIN